Reçu quelque chose?

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

40 réflexions sur « Reçu quelque chose? »

 1. gisteren aan het eind van de middag stopte er een jongedame met wapperende blonde haren op de fiets, om speciaal aan mìj wat te overhandigen op de christiaan huygensweg in den bosch;

  ze straalde erbij en had er duidelijk plezier in, met een kleine verontschuldiging dat de tijd niet helemaal meer klopte,
  normaal ben ik sowieso al gevleid met aandacht van zo’n mooie verschijning, maar eenmaal thuisgekomen en de enveloppe opengemaakt, sloeg haar vrolijkheid pad echt op me over, via dat hartverwarmende kaartje

  wat een leuke vrouw en wat een vriendelijk initiatief!

 2. Gisteren kreeg ik tijdens een vergadering een cadeautje toegeschoven door degene die naast me zat, met de woorden “niet schrikken” 🙂 Wat leuk om zomaar iets te krijgen! Geven is ook heel leuk, dus volgend jaar doe ik ook mee.

 3. Wat een verrassing gisteren toen ik naar huis wilde fietsen vanuit de universiteit Maastricht en een kado in mijn fietsstoeltje vond. Heel erg bedankt. Ik heb er nu nog een warm gevoel van en ga volgend jaar zeker met deze mooie traditie meedoen.

 4. Toen ik mijn twee dochters weer in de auto had geladen, na uitgebreid de Kerstshow in de ‘plantjeswinkel’ zoals dochterlief altijd zegt, te hebben bekeken stopte er een auto achter me om me een cadeautje te overhandigen. Iets wat verwonderd pakte ik het cadeautje aan. Meteen in de auto werd het me duidelijk dat dit een enorm lief gebaar is afkomstig van een supergoede actie. Dat uitgerekend ik, die soms zo opzoek is naar wat ‘naastenliefde’ in de wereld en altijd bezig is wat ‘lichtjes’ en een glimlach in de wereld te zetten, nou zelf verrast werd!
  Ontzettend bedankt lieve mensen! Jullie een heel goed 2013 gewenst! Dit ga ik voortzetten!
  X

  • Dat is het mooiste cadeautje voor ons allemaal, dat jij (en hopelijk vele anderen) dit volgend jaar op 12-12/12:12 gaan doen. Dank je wel!!! Maar als je niet zo lang kunt wachten, dan kun je ook op elk willekeurig moment iets voor een ander doen 🙂

 5. Wat een super leuke spontane actie! Ik kreeg van de receptioniste bij het Golden Tulip hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd spontaan een cadeautje nadat we afgerekend hadden voor de lunch! Ik ben benieuwd wanneer deze actie weer is want 13-13-’13 13.13uur bestaat niet….

  • Een onbekende een vriendelijke opmerking, een lief gebaar of klein kadootje geven kost bijna geen moeite en het levert de gever en ontvanger enorm veel positiviteit op. Op 12/12 is het extra bijzonder omdat er dan veel mensen tegelijkertijd meedoen, maar waarom zouden we er niet gewoon ermee doorgaan? Vandaag, morgen, overmorgen….
   Moeiteloos een beetje meer blijdschap creëren. Voor ons allemaal.

 6. Hallo, vanmiddag werd ik in Bedum verrast! Zomaar een kadootje! Een mooie kussen, er wordt al dankbaar gebruikt van gemaakt.
  Gulle gever, heel erg bedankt!
  Groet, Aly

 7. Wat een leuke verrassing: nadat ik vandaag zelf op pad was geweest met cadeautjes en daar enorm van heb genoten, gaf ik vanavond meditatieles. Twee van de cursisten kwamen binnen met een verrassing voor mij! Een 12121212 cadeautje voor mij, daar had ik helemaal niet op gerekend. Dank jullie wel, Jolanda en José! Ik ben er heel blij mee!

 8. Vandaag liep ik met 3 van mijn 4 honden te wandelen. Helaas is een van mijn honden, die echt alles voor mij betekend, enorm ziek en is haar laatste dagen in gegaan. Voor mij enorm verschrikkelijk en ik ben er dan ook dag en nacht mee bezig.
  Tot mijn verbazing stopte er een zeer vriendelijke dame op de fiets en vroeg mij of ze mij iets mocht geven.
  Tot mijn verbazing gaf zij mij een tasje met een engeltje erin. Iets wat ik op dit moment heel erg kan gebruiken. Het geeft mij een beetje een veilig gevoel, een gevoel dat mij iets meer rust geeft.
  Ik ben de mevrouw op de fiets enorm dankbaar hiervoor!
  En ik ga eens kijken of ik volgend jaar hier iets in kan betekenen

  Lieve groet,

  Allison van Zoeren

  • Helaas is ondertussen mijn hond overleden 🙁
   Ik wilde toch even vermelden hier dat mijn hond begraven is en dat we het engeltje bij haar in haar kist hebben gelegd. Ik hoop dat het engeltje over haar waakt!

   Nogmaals bedankt onbekende mevrouw, mijn hond, Cujo, kreeg toevallig vanaf die dag tot afgelopen zaterdag een gigantische opleving. Toeval? ik weet het niet. Maar ik vond het een heel mooi gebaar dat deze mevrouw mij en mijn honden uit koos op 12-12-12 om 12 over 12

 9. Tegen 12.00 uur op pad met mijn 2 cadeau’s, spannend want aan wie ga ik ze geven. Goed om me heen gekeken, mijn doel was om moeders met kleine kinderen te verrassen. Dat verrassen is denk ik wel gelukt, de eerste mama was verbaasd maar werd gaandeweg enthousiast, de tweede mama was nog veel meer verbaasd en argwanend, wat ook goed te begrijpen is. Dit maak je niet elke dag mee. Alletwee namen ze uiteindelijk het cadeau met een lach aan. Ik hoop dat ze het leuk vonden. Fijn om op deze manier mensen te verrassen met een positief gebaar.

 10. Ik kwam daarnet thuis van het werk en kreeg de verrassing van mijn leven! Er lag een geschenkje voor mij, mooi verpakt in een gouden papiertje met hartjes erop. Er was een anoniem gedrukt kaartje aan bevestigd: “Een klein cadeautje op 12.12.12, gewoon, om wat positieve energie rond te strooien bij de mensen… Bedankt voor alles, veel plezier ermee!! Groetjes, xxx”. En toen ik het uitpakte was ik helemaal ondersteboven: een pràchtige beschermengel op een hart en met de tekst: “Deze engel zal net als ik, altijd over je waken en van je houden”. Waow… Ik werd er héél stil van!
  Vanmiddag heb ik zelf een engeltje cadeau gedaan aan een lieve mevrouw en nu krijg ik er eentje terug! Dankjewel, anonieme weldoener! Je hebt mijn energie kilometers hoog de lucht in gekatapulteerd! 🙂

 11. precies om 12 over 12 op 2012 wist ik van het bestaan af van deze actie. Want vandaag op het werk zat ik in gesprek met iemand die ik niet kende en om 12 over 12 ging haar alarm af en gaf zij mij een heel klein engeltje voor in de boom!! Wat een leuk initiatief zeker. Maakte me dag weer goed!

 12. Ik was rond dit tijdstip in Oosterhout en werd spontaan verrast met een mooie kaars. Ik werd helemaal blij van het feit dat ik van een totaal onbekende zomaar iets kreeg. In deze tijd waar mensen steeds meer op zichzelf zijn gericht een heel mooi initiatief.
  Dank je wel!

 13. Ik kreeg om 12.12 uur in Oss volkomen onverwacht een kado en een vriendelijk woord van een aardige mevrouw. Omdat ik op dat moment (samen met mijn collega) wat te laat was voor een afspraak heb ik alleen erg snel danjewel kunnen zeggen. Nu bij terugkomst op kantoor heb ik de site bezocht en ben ik onder de indruk van dit initiatief. Bij deze voor de mevrouw en meneer uit Oss nogmaals en uitgebreid een welgemeend bedankbericht. Ik ben erg blij met jullie mooie gebaar; ik heb ‘mijn’ vrouw kinderen vanavond een leuk verhaal te vertellen.

 14. Hallo
  Wat een geweldige actie.
  Stapte niemandvermoedend uit de supermarkt, iemand stapt van de fiets en zegt: Ik heb een cadeautje voor je. Ik had het zo nodig op dat moment.
  Heel erg bedankt lieve onbekende.

  • Graag gedaan. Was ook heel blij met uw positieve reactie en hield daarom zelf ook een fijn gevoel over aan deze leuke actie. Deed voor het eerst mee maar ben van plan om volgend jaar weer mee te doen.
   Sterkte en gezondheid gewenst.

 15. Ik dacht dat ik in een verborgen camera grap zat toen n vrouw mij zomaar een bosje rozen gaf in de supermarkt.. Ontzettend leuk initiatief en echt respect voor mensen die dit doen… Bedankt onbekende nathalie!!!!!

 16. een hoogte punt ,op het hoogste punt van hilversum ,werd ik aangehouden ,door een lieftallige dame, die mij staande hield, om mij een precentje aan te bieden , tijdes mijn dagelijkse fietstochtje. en wel precies op de 12.12.12.12. . zoiets gebeurd je maar eenmaal in je leven . dit vriendelijk gebaar zal ik mijn hele leven met mij meedragen. hartelijk dank ,en van mijn kant PRETTIGE FEESTDAGEN, EN EEN GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR. nicolaas'”

 17. Ik was om even na 12 u in het ziekenhuis in Venray .Toen kwam een vrouw die werkte in het ziekenhuis en gaf me zomaar een kadootje .
  Mocht het pas om 12.12 u open maken ,dat heb ik gedaan en er kwam een mooie witte geluksengel uit .Ik heb hem thuis gelijk in de kerstboom gehangen .
  Voor diegene die het me gegeven heeft hartstikke bedankt , ik vind het erg leuk .

 18. Leuk..Kreeg net een leuke lieveheerstbeetje foto houder zomaar op straat. Was onderweg om dochter op te halen van school. Ben laatste tijd verkouden en te hard aan het werken. Vond het een mooie momentje. Thanks blonde mevrouw.

 19. Dit initiatief kende ik tot een half uur geleden niet. Ineens stond er iemand op de stoep met een tas met lekkernijen. Zo onverwacht even een opkikker. Soms heb je ‘t zo nodig.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *