Quelque chose donnée?

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

164 réflexions sur « Quelque chose donnée? »

 1. Vandaag met mijn kleindochters van 8 en 10 op pad gegaan. Eerst met zorg het allermooiste kleine cadeautje uitgezocht en toen naar buiten.

  Alledrie een fijne ervaring. Mijn oudste kleindochter zocht een oudere dame uit, die zo blij verrast was, dat ze in tranen schoot en mijn kleindochter twee dikke zoenen gaf.

  Wat een warm gevoel om zomaar iemand te verrassen!

  Volgend jaar weer!

 2. Dit jaar een mooie dame bij de AH Markerpoort Almere blij gemaakt met een aardigheidje. Ondanks het druilige weer was er opeens een zonnetje! Het blijft fijn om op deze manier iemands dag kleur te geven. <3

 3. Ook dit jaar weer meegedaan. Een onbekende verrast met cadeautje. Ze was blij verrast en gaf mij spontaan drie zoenen en een grote lach cadeau. Geluk zit in een klein gebaar!

 4. Door mijn zieke (ooronsteking) zoon was ik vandaag thuis.
  In de ochtend ging het door mijn gedachten dat mijn attentie waarschijnlijk naar een bouwvakker zou gaan.
  Iets voor 12 uur ging ik de deur uit, ik nam de benenwagen.
  Om 12:12 bleek het inderdaad een bouwvakker.
  Ik vertelde hem dat ik een cadeautje voor hem had en of ik hem deze mocht aanbieden. Hij zei ja met een zeer verbaasde blik en nam mijn cadeautje aan en ik vertelde over 121212. Toen ik terug liep richting huis hoorde ik een andere bouwvakker zeggen tegen hem ‘dat is heel erg lief’, waarop mijn cadeau ontvanger zei : Dit vergeet ik nooit meer. Ik lachte…Missie geslaagd, op naar volgend jaar!

 5. 12:12 vandaag op de Herengracht te Den Haag. Zag een man met een leren koffertje lopen en spontaan op afgestapt. Hij vond het een geweldig initiatief. En bedankte mij hartelijk door mijn hand te schudden. Wat een super actie en gevoel krijg je hiervan! Over en weer.

 6. Tussen werk en vergadering in op zoek naar mijn cadeautjesontvanger. Altijd een spannend moment. Ik trof, om 12 over 12, een echtpaar in het ziekenhuis waar ik werk. De man had haast want iets te laat voor zijn afspraak maar zijn vrouw nam mijn cadeautje in ontvangst. Voor het echtpaar was het geen makkelijke ochtend geweest dus heb ze een beetje “licht” gegeven. (Klein lantaarntje met waxinelichtje) Mevrouw was er erg blij mee! En nu….aftellen naar volgend jaar….

 7. Ik heb niets gegeven maar gekregen! Was een super leuke verassing van Mienke van Rozen. Stond met mijn mond vol tanden toen zei opeens kwam aangelopen met een spontaan super leuk kadoo!
  Wij gaan zeker volgend jaar mee doen! Mienke, heel erg bedankt voor het mooie gebaar!

 8. Ik stond rond 12:00 in een kadowinkel voor een leuke set kaarsjes in een ‘papieren’ zak, leuk voor de Kerst leek me. Rond 12:15 liep ik op de Elandstraat in Den Haag en sprak ik een vrouw aan: die liep snel een paar passen door, vertrouwde het niet. Ik liep door en trof een wat oudere dame en begon in alle vriendelijkheid opnieuw. Zij vertrouwde het ook niet. Nummer 3, een jongedame van in de 20 pakte het wel aan. Ze was verrast maar toch ook terughoudend. Foto maken niet toegestaan. Volgend jaar kies ik een andere wijk 🙂

 9. Omdat mijn zoon Casper (11) en ik graag sámen aan de 12121212-actie wilden meedoen zijn we na schooltijd op pad gegaan… en het was weer een feestje! Onze slachtoffers waren een buurman die in de tuin aan het werk was en een dame op de fiets. Die dame vertelde dat ze die ochtend naar een begrafenis was geweest en dat de eenzaamheid van veel (vooral oudere) mensen haar zo geraakt had. Díe zouden zo’n cadeautje verdienen! Ze was op weg naar haar moeder in het bejaardenhuis en vroeg of ze háár de cadeautjes mocht geven… Natuurlijk mocht dat! Ze opperde ook dat dit een héél leuke actie is om júist in deze tehuizen te doen en dat ze volgend jaar heel veel mensen zou mobiliseren om dat te regelen… Daar werd ík nou heel blij van! Ik zeg: missie geslaagd!

 10. Om 12-12-12 zat ik in de trein onderweg naar mijn werk. Een studente van allochtone afkomst bevond zich onder de klok waarop ik de tijd checkte. Ik heb haar het cadeautje gegeven. Het voelde voor mij wat ongemakkelijk, ik heb even kort uitleg gegeven. Ik was op dat moment blij dat ik geen man was want ik wilde haar geen schrik aanjagen. het was een beetje een vreemd moment….

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *